Renovatie West-Vlaanderen

Specialist in renovatie voor West-Vlaanderen

vertrouw de werken toe aan een expert

Wilt u bouwen of verbouwen? Dan is het essentieel dat u zich laat adviseren en begeleiden door een vakman! HEGRYBO is dé specialist in renovatie voor de regio West-Vlaanderen en daarbuiten. Wordt de hele woning of appartement aangepakt? Of slechts enkele ruimtes? Hoe begin je daar eigenlijk aan? En wat gaat dat allemaal kosten? Wanneer zullen de werken klaar zijn? Wat zijn de betaalbare mogelijkheden voor een optimaal resultaat? Onze experts beantwoorden zorgvuldig al uw vragen.

van kop tot teen

HEGRYBO neemt de totale coördinatie van uw renovatie- of bouwproject in handen. Dankzij onze uitgebreide expertise begeleiden wij u van ontwerp tot oplevering. Omdat we duidelijke afspraken maken en de beste prijs-kwaliteitverhouding bewaken, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij verzorgen plaatsingen op maat met eigen personeel en staan daardoor dicht bij onze vaste onderaannemers. Zo garanderen we meteen ook een optimale bouwbegeleiding en nauwkeurige timing.

Geef uw bouwproject uit handen

Van houtskeletbouw over het plaatsen van ramen & deuren en isolatiewerken tot meubelen op maat. Als het gaat om bouw en renovatie moet u bij HEGRYBO uit West-Vlaanderen zijn. Vertrouw op ons als uw professionele bouwpartner en bevrijd uzelf van alle zorgen! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder

Hegrybo NV
Stokstraat 43a B-8650 Klerken-Houthulst
F +3251500407
Vrije ingang van toonzaal om ideeën op te doen.
 
Ma - Vrijdag: van 9u - 12u en 13u30 tot 16u30 - Zaterdag : op afspraak
 
Bij voorkeur steeds graag na afspraak op 0498/929160 voor persoonlijk advies.