Uw bedrijfsinterieur

Specialist in bedrijfsinterieur

Van ontwerp tot afwerking

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de bouw en de inrichting van elk soort bedrijfsinterieur, van winkels over medische praktijken tot kantoren. Wij verzorgen uw volledige project, van ontwerp tot eindafwerking, en houden steeds rekening met uw behoeften en budget. Welk interieur u ook voor ogen heeft voor uw winkel, bedrijf of zaak, wij bouwen hem!

En we zetten de puntjes op de i. Wij leven ons in uw project volledig in en werken actief mee met de (binnenhuis)architect. Dit gaat van de materiaalkeuze voor het maatmeubilair tot kleuradvies of de volledige binnenhuisaankleding.

Materialen op maat

Voor de inrichting van uw bedrijfsinterieur bieden wij u een brede waaier aan materialen, van tijdloze wandpanelen in hout tot moderne glazen wanden. Concreet heeft u de keuze uit de volgende houtvarianten:

  • melamine spaanplaten
  • HPL laminaat
  • te schilderen of lakken MDF panelen
  • afwerkingen in houtfineer
  • massief hout
  • combinatie van materialen

Wilt u een nieuw bedrijfsinterieur?

Vraag dan raad aan specialist HEGRYBO. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of maak direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs. Ook voor de inrichting van uw  particuliere interieur kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Hegrybo NV
Stokstraat 43a B-8650 Klerken-Houthulst
F +3251500407
Vrije ingang van toonzaal om ideeën op te doen.
 
Ma - Vrijdag: van 9u - 12u en 13u30 tot 16u30 - Zaterdag : op afspraak
 
Bij voorkeur steeds graag na afspraak op 0498/929160 voor persoonlijk advies.